This website uses cookies to enhance your experience.

Susanne Sundfør - The Brothel (CD)

Susanne Sundførs The Brothel er like bra som det er etterlengtet. Albumet er produsert av Lars Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank), som også spiller mange av instrumentene på plata, og mikset av Jørgen Træen. Morten Qvenild (The National Bank, In The Country, Susannah & The Magical
Price
kr 99,00 - kr 89,00 kr 10,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Susanne Sundførs The Brothel er like bra som det er etterlengtet. Albumet er produsert av Lars Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank), som også spiller mange av instrumentene på plata, og mikset av Jørgen Træen. Morten Qvenild (The National Bank, In The Country, Susannah & The Magical Orchestra), Gard Nilssen (Puma, Bushman's Revenge) og Martin Horntveth (Jaga Jazzist, The National Bank, KILLL) er blant musikerne som bidrar.


For all del en sterk musikerliste, men dette er likevel Sundførs album. Den såre, intense og lidenskapelige stemmen hennes er i sentrum for ambisiøse og høytidlige sanger. Hør bare første single og tittellåt "The Brothel" - melankolsk og ekstremt vakker, intim og full av store følelser.


 


Som hun sier selv: "Albumet tar for seg de ulike aspektene ved det å leve i et samfunn hvor det perverse og det ærgjerrige i mennesket får frie tøyler. Det er en teatralsk tematikk gjennom hele albumet, både musikalsk og tekstmessig. Jeg har hele tiden sett for meg at jeg har laget musikk til en film." Og det kan høres.


 


Sporliste


01. The Brothel
02. Lilith
03. Black Widow
04. It´s All Gone Tomorrow
05. Knight Of Noir 
06. Turkish Delight
07. As I Walked Out One Evening
08. O Master
09. Lullaby
10. Father Father

Specifications
Item No. 5099962807821
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Pop
    Loading
    Loading