This website uses cookies to enhance your experience.

The National Bank - The National Bank (CD)

Sommeren 2003 spilte The National Bank sammen for aller første gang under Vestfold-festspillene i Tønsberg. At Jaga Jazzist-brødrene Martin og Lars Horntveth og Alarmpris-vinner Thomas Dybdahl siden valgte å gå i studio sammen kom som en stor overraskelse. En meget gledelig en sådan. Nå har trioen
Price
kr 99,00 - kr 60,00 kr 39,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sommeren 2003 spilte The National Bank sammen for aller første gang under Vestfold-festspillene i Tønsberg. At Jaga Jazzist-brødrene Martin og Lars Horntveth og Alarmpris-vinner Thomas Dybdahl siden valgte å gå i studio sammen kom som en stor overraskelse.


En meget gledelig en sådan. Nå har trioen blitt komplettert med Nikolai Eilertsen fra BigBang og Morten Qvenild fra The Shining og Susannas Magical Orchestra. Og det er en fascinerende reise gruppa sender oss ut på. Dybdahls stemme passer utmerket i denne kreative strøm av gode poplåter, moderne elektronikk og imponerende stryker-arrangementer. Samtlige tekster er signert Martin Hagfors, Home Groan-mannen med den kvasse pennen.


 


Totalt sett fremstår Norges største supergruppe-prosjekt noensinne som noe av det viktigste som har skjedd på musikkfronten her til lands. De har blitt en combo som lager original og usedvanlig vakker pop. En prestasjon i seg selv. Hva navnet deres angår, kan vi bare anta at de har hentet inspirasjon fra amerikanske The Postal Service, som også er en musikalsk forløper av The National Bank.


 


Sporliste


01. I Hear The Sparrow Sing
02. Tolerate
03. Hello, My Name Is Fred
04. A Recorder In Red Plastic
05. Blue As We Like It
06. What Is Left?
07. Look Twice
08. The National Bank
09. Half Blind

Specifications
Item No. 9867506
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading