This website uses cookies to enhance your experience.

Tom Roger Aadland - Fløyel Og Stål (CD)

Etter å ha sunget Dylan på nynorsk og egne låter landet rundt, reiste Tom Roger Aadland i 2011 til Sør-Afrika for å skrive sangene til sitt nye album og kanskje få Afrika litt mer under huden. Resultatet ble Fløyel Og Stål. Albumtittelen antyder kontraster, noe det afrikanske kontinentet er rikt på,
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter å ha sunget Dylan på nynorsk og egne låter landet rundt, reiste Tom Roger Aadland i 2011 til Sør-Afrika for å skrive sangene til sitt nye album og kanskje få Afrika litt mer under huden.

Resultatet ble Fløyel Og Stål. Albumtittelen antyder kontraster, noe det afrikanske kontinentet er rikt på, men den spiller like mye på de kontrastene vi alle finner rundt oss; i forholdene til andre og i oss selv.

Aadland er kjent for sine fremragende gjendiktninger av Bob Dylan, og tekstene er sentrale også på Fløyel Og Stål. De er frie for klisjeer, med en raus innstilling til liv og mennesker som utgangspunkt. Musikalsk er dette Tom Rogers mest varierte album til nå, og han har hentet impulser fra både klassisk pop og skitten rock, tung blues og funklende folk. Men mest av alt hører vi Tom Rogers egen stemme.

Fløyel Og Stål er innspilt i Rainbow Studio i Oslo og mikset av superprodusenten David Bianco (Bob Dylan, Tom Petty) i Los Angeles. Albumet er produsert av Jørund Fluge Samuelsen.

Tracklist
01. Min beste ven på ein dårleg dag
02. Eg veit (ingenting)
03. Det står ei kvinne bakom alt
04. Skuggane
05. Lengta og drøymt
06. Kva bryr det meg?
07. Smilefjes
08. Kjærleik sette oss fri
09. Einsam vandrar
10. Skulle kledd deg i silke
11. Song gjennom natta
12. Då eg såg deg sist
Specifications
Item No. EMB1477621
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Tom Roger Aadland
    Loading
    Loading