This website uses cookies to enhance your experience.

Tommy Tokyo - Go Time, Showtime & Absolute War

Sist vi hørte noe fra den skjeggete firebarnsfaren Tommy Lorange Ottosen og hans kompanjonger i Starving For My Gravy var på kritikerfavoritten Smear Your Smiles Back On (2008). Så hvordan følger man opp et kritikerrost, Spellemannprisnominert album som nærmer seg 20.000 solgte eksemplarer? I Tommy
Price
kr 99,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Sist vi hørte noe fra den skjeggete firebarnsfaren Tommy Lorange Ottosen og hans kompanjonger i Starving For My Gravy var på kritikerfavoritten Smear Your Smiles Back On (2008). Så hvordan følger man opp et kritikerrost, Spellemannprisnominert album som nærmer seg 20.000 solgte eksemplarer?


I Tommy Tokyos tilfelle ved å heve innsatsen og ambisjonene betraktelig, noe de åpenbart har gjort på Go Time, Showtime And Absolute War. Elementene av risiko underbygges også av tekster om Gud, familie og beroligende medikamenter, fremført av en vokalist som tidvis høres ut som en tvangsinnlagt pasient. Musikken på sin side oser av overskudd og inspirasjon, i noe som kan betegnes som europeisk americana, men også med solide nikk til Arcade Fire.


 


Sporliste
01. What A Deal Emile
02. R.I.P Peek A Boo
03. Black Holes
04. London By The Sea
05. The Final Straw
06. Temazepam
07. My Love Is Like A Flower
08. Oxford Blue
09. Thank God For That
10. I Have Never
11. Eyes & Faces

Specifications
Item No. 5052498194124
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading