This website uses cookies to enhance your experience.

Tord Gustavsen Trio - Changing Places

ECM-året begynner med The Ground - den etterlengtede oppfølgeren til Changing Places, den mest suksessfulle ECM-debuten det siste tiåret! Med Changing Places sikret pianisten Tord Gustavsen og hans trio seg både kritikerhyllest og en stor internasjonal fanskare. Det faktum at Gustavsens trio
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
ECM-året begynner med The Ground - den etterlengtede oppfølgeren til Changing Places, den mest suksessfulle ECM-debuten det siste tiåret!


Med Changing Places sikret pianisten Tord Gustavsen og hans trio seg både kritikerhyllest og en stor internasjonal fanskare. Det faktum at Gustavsens trio allerede hadde turnért kloden rundt som backingband for Silje Nergaard var nok ikke en ulempe, men det var melodiene og musikkens raffinerte enkelhet som fikk platen til å nå ut til et så imponerende stort publikum. Musikken på The Ground perfeksjonerer det uttrykket trioen hadde på Changing Places. Soundet er melankolsk, behagelig og sensuelt. Melodiene er sterke og enkle og fester seg ved første gjennomlytting. The Ground er en tidløs plate med svært bred apell. Alle som har Fairytales, Jazz På Svenska eller Esbjørn Svensson Trio sine plater i samlingen bør umiddelbart skrive The Ground på ønskelisten.


 Sporliste
01. Tears Transforming
02. Being There
03. Twins
04. Curtains Aside
05. Colours of Mercy
06. Sentiment
07. Kneeling Down
08. Reach Out And Touch It
09. Edges of Happiness
10. Interlude
11. Token of Tango
12. The Ground

Specifications
Item No. 0163972
Utgitt 2003
Format CD
Sjanger Jazz
    Loading
    Loading