This website uses cookies to enhance your experience.

Adele - 21 (CD)

Debuten 19, utgitt i 2008, ble hyllet av kritikerne og mottok to Grammy-priser. Ganske nøyaktig tre år senere slipper London-jenta Adele den etterlengtede oppfølgeren - innspilt mens hun fortsatt var 21 år gammel, og titulert deretter. Profilerte låtskrivere og produsenter sto tilsynelatende i kø
Price
kr 139,00 - kr 30,58 kr 108,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Debuten 19, utgitt i 2008, ble hyllet av kritikerne og mottok to Grammy-priser. Ganske nøyaktig tre år senere slipper London-jenta Adele den etterlengtede oppfølgeren - innspilt mens hun fortsatt var 21 år gammel, og titulert deretter.


Profilerte låtskrivere og produsenter sto tilsynelatende i kø for å bidra til 21, for øvrig innspilt i både London og solfylte Malibu, og først i rekka var stjerneprodusent Rick Rubin (Johnny Cash, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers).


 


Adeles formidable vokal får denne gang utfolde seg over et bakteppe av roots-, soul- og bluesinspirert popmusikk som ofte er hakket mørkere og mer emosjonell enn på forgjengeren, men som fortsatt er pepret med radiovennlige hooks. Første singel fra albumet var den moderne, stakkato soulhymnen "Rolling In The Deep", mens "Rumour Has It" kanaliserer rockabilly-dronning Wanda Jackson og "Lovesong" er en akustisk bossa nova-versjon av The Cure-låta fra 1989.


 


Lydbildet veksler mellom det storslagent orkestrerte og det intimt minimalistiske, sistnevnte blant annet på den intenst vakre pianoballaden "Someone Like You" - men Adele har faktisk, de ulike inspirasjonskildene til tross, laget et album som føles gjennomført til siste tone og unikt for nettopp henne. Et nydelig og påfallende modent album, utelukkende fylt av høydepunkter.Sporliste
01. Rolling In The Deep
02. Rumour Has It
03. Turning Tables
04. Don´t You Remember
05. Set Fire To The Rain
06. He Won´t Go
07. Take It All
8. I´ll Be Waiting
9. One And Only
10. Lovesong
11. Someone Like You

Specifications
Item No. XLCD520
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Adele
    Loading
    Loading