This website uses cookies to enhance your experience.

Coldplay - A Head Full of Dreams (CD)

Albumet, som er spilt inn i Malibu, LA og London, er produsert av den norske produsent-duoen Stargate, i tillegg til bandets faste produsent Rik Simpson. Coldplay har på dette albumet gjort en rekke samarbeid med andre artister. Blant albumets 11 spor (12 spor hvis du teller med den godt gjemte
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Albumet, som er spilt inn i Malibu, LA og London, er produsert av den norske produsent-duoen Stargate, i tillegg til bandets faste produsent Rik Simpson. Coldplay har på dette albumet gjort en rekke samarbeid med andre artister. Blant albumets 11 spor (12 spor hvis du teller med den godt gjemte skatten "X Marks The Spot") kan du høre bidrag fra blant andre Beyoncé, Noel Gallagher, Tove Lo og Merry Clayton.

A Head Full Of Dreams er et mer oppløftende album enn den mer sårbare forgjengeren Ghost Stories fra 2014, som lå på listetopper globalt i seks uker på rad, vant flere priser, og solgte millioner av eksemplarer. Bandet valgte å ikke ta med Ghost Stories på turné, og dro rett tilbake til studioet for å jobbe med A Head Full Of Dreams.

Nå har de laget et album som er full av energi, farger og positive låter, som du for eksempel kan høre på førstesingelen, "Adventure Of A Lifetime" og eksplosive "Hymn For The Weekend".

Coldplay har aldri før hatt det så gøy under produksjonen av et album som med denne. De har heller aldri tidligere vært like fornøyd med sluttproduktet som de er nå.

Tracklist
01. A Head Full Of Dreams
02. Birds
03. Hymn For The Weekend
04. Everglow
05. Adventure Of A Lifetime
06. Fun
07. Kaleidoscope
08. Army Of One
09. Amazing Day
10. Colour Spectrum
11. Up&Up
Specifications
Item No. 0825646982646
Utgitt 04.12.2015
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Coldplay
    Loading
    Loading