This website uses cookies to enhance your experience.

Dire Straits - Brothers In Arms (CD)

I 1985, med femtealbumet Brothers In Arms, plasserte Dire Straits de atmosfæriske jazzrock-taktene fra Love Over Gold (1982) i en mer tilgjengelig setting. Etter en karriere preget av endringer i besetningen og variasjoner i musikksmak, bar arbeidet frukter i form av et smart og særpreget popalbum
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

I 1985, med femtealbumet Brothers In Arms, plasserte Dire Straits de atmosfæriske jazzrock-taktene fra Love Over Gold (1982) i en mer tilgjengelig setting. Etter en karriere preget av endringer i besetningen og variasjoner i musikksmak, bar arbeidet frukter i form av et smart og særpreget popalbum som fenget - og fortsatt fenger - så til de grader.
Dette er albumet der låtskriveren Mark Knopfler for alvor møter hitsnekkeren Mark Knopfler, ikke minst på klassikeren "Money For Nothing" (med et av tidenes gitarriff, samt Sting som messer "I want my MTV" i bakgrunnen). Blant de øvrige høydepunktene er lettbent rockeboogie på "Walk Of Life", den bluesy åpningslåta "So Far Away" og balladejuvelen "Why Worry?".


 


Sporliste


01. So Far Away
02. Money For Nothing
03. Walk Of Life
04. Your Latest Trick
05. Why Worry 
06. Ride Across The River
07. Man's Too Strong
08. One World
09. Brothers In Arms

Specifications
Item No. 8244992
Utgitt 1985
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Dire Straits
    Loading
    Loading