This website uses cookies to enhance your experience.

Ed Sheeran - + (Plus)

Den unge briten Ed Sheeran, opprinnelig fra Yorkshire, dro som så mange andre til Los Angeles for å søke lykken. Det som fulgte virker som rene eventyret: Etter utallige opptredener på små klubber ble han oppdaget av artist og Oscar-vinner Jamie Foxx, skrev platekontrakt med stort selskap, begynte
Price
kr 79,00 - kr 17,38 kr 61,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Den unge briten Ed Sheeran, opprinnelig fra Yorkshire, dro som så mange andre til Los Angeles for å søke lykken. Det som fulgte virker som rene eventyret:


Etter utallige opptredener på små klubber ble han oppdaget av artist og Oscar-vinner Jamie Foxx, skrev platekontrakt med stort selskap, begynte arbeidet med sitt første album og fikk en stadig voksende fanskare etter hvert som han postet musikken sin på YouTube. Og halvannet år etter hans første møte med Foxx slippes endelig debutalbumet Plus.


 


20 år gamle Sheeran er i besittelse av en varm, overraskende moden stemme som her synger seg gjennom et dusin sjelfulle og melodiøse låter, ofte krydret med smakfulle elektroniske beats. Blant låtene på albumet finner vi hitsinglene "The A Team" og "You Need Me, I Don't Need You". Plus gikk for øvrig rett inn på førsteplassen på de britiske listene.


 


Sporliste


01. The A Team
02. Drunk
03. U.N.I.
04. Grade 8
05. Wake Me Up
06. Small Bump
07. This
08. The City
09. Lego House
10. You Need Me, I Don't Need You
11. Kiss Me
12. Give Me Love

Specifications
Item No. 2564663442
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading