This website uses cookies to enhance your experience.

John Mayer - Battle Studies (CD)

John Mayers fjerde tar en avstikker fra forløperen Continuum (2006), som var tuftet på bluesbasert rock med mye gitar. Battle Studies er mer enn noe annet som en tidsreise til 70-tallets amerikanske vestkyst. Melodiøst og varmt, og overraskende selvutleverende, har han denne gang utgitt noe av et
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
John Mayers fjerde tar en avstikker fra forløperen Continuum (2006), som var tuftet på bluesbasert rock med mye gitar. Battle Studies er mer enn noe annet som en tidsreise til 70-tallets amerikanske vestkyst.

Melodiøst og varmt, og overraskende selvutleverende, har han denne gang utgitt noe av et konseptalbum - et mislykket forhold (hørte vi noen si Jennifer Aniston?) står i sentrum for begivenhetene. Referansene til Fleetwood Mac er selvfølgelig til stede, likeså er nikk til Tom Petty og Neil Young, uten at Mayer noen gang gjør seg skyldig i skamløst plagiat. Pent.

Battle Studies ble innspilt over seks måneder i et privat hjem i California, før albumet ble ferdigstilt i berømte Capitol Studios i Los Angeles. Det er produsert av Mayer selv, i samarbeid med John Mayer Trio-trommis Steve Jordan. Første single fra albumet er "Who Says", mens stjerneskuddet Taylor Swift bidrar på duetten "Half Of My Heart".

Tracklist
01. Heartbreak Warfare
02. All We Ever Do Is Say Goodbye
03. Half Of My Heart
04. Who Says
05. Perfectly Lonely
06. Assassin
07. Crossroads
08. War Of My Life
09. Edge Of Desire
10. Do You Know Me
11. Friends, Lovers Or Nothing
Specifications
Item No. 88697530872
Utgitt 2009
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av John Mayer
    Loading
    Loading