This website uses cookies to enhance your experience.

Kent - Du & Jag Döden (CD)

Etter over 100.000 solgte i Norge av den moderne skandinaviske klassikeren Vapen & Ammunition, er det endelig dags for ny plate fra Kent, Sveriges mest populære band. På dagen ti år etter at de debuterte, var grabbarna ute med nytt album, Du & Jag Döden, deres sjette totalt. Jocke Berg & co. har
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter over 100.000 solgte i Norge av den moderne skandinaviske klassikeren Vapen & Ammunition, er det endelig dags for ny plate fra Kent, Sveriges mest populære band. På dagen ti år etter at de debuterte, var grabbarna ute med nytt album, Du & Jag Döden, deres sjette totalt.


Jocke Berg & co. har allerede markert at de er tilbake med den sterke singlen "Max 500", som gikk rett til førsteplass på VGs singleliste, og dermed ble Kents første nummer én hit her til lands. Låtas tålmodige oppbygning, mektige lydbilde og sørgmodige vokal, er så klassisk Kent som man kan få. Albumet forøvrig er spekket med låter som også har gjenkjennelighetens drag, uten at de høres ut som før av den grunn. Deprimert alternativ rock med bred appell og et sound som er stort nok for en stadionkonsert. Valle Hovin neste? Ja, hvorfor ikke. Dette bandet har det som skal til for å mestre et slikt format. Som Expressen skrev nylig: "Nu är Kent störst!"


 


Sporliste
01. 400 slag
02. Du är ånga
03. Den döda vinkeln
04. Du var min armé
05. Palace & Main
06. Järnspöken
07. Klåparen
08. Max 500
09. Romeo återvänder ensam
10. Rosor & Palmblad
11. Mannen i den vita hatten (16 år senare)

Specifications
Item No. 82876682062
Utgitt 2005
Format CD
Sjanger Rock
Se alt av Kent
    Loading
    Loading