This website uses cookies to enhance your experience.

Lissie - Catching A Tiger (CD)

Hun ser ut som et blondt og fregnete blomsterbarn, men er i besittelse av en stemme som tilsynelatende har vært marinert i whisky og sigaretter. Illinois-fødte Lissie Maurus lager gitarbasert vestkystrock som sender tankene til beste 70-tall, med vink i retning både country, folk og blues. EP-en Why
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hun ser ut som et blondt og fregnete blomsterbarn, men er i besittelse av en stemme som tilsynelatende har vært marinert i whisky og sigaretter.


Illinois-fødte Lissie Maurus lager gitarbasert vestkystrock som sender tankene til beste 70-tall, med vink i retning både country, folk og blues. EP-en Why You Runnin' fikk i 2009 kritikerne til å sammenlikne henne med Stevie Nicks og Chrissie Hynde, og med debutalbumet Catching A Tiger viser hun nok en gang evnen til å kombinere solvarme melodier og rå nerve. "Voksen" rock blandes med hooks og melodilinjer som huker seg fast i øregangene, som på den ytterst fengende singlen "In Sleep", mens låter som den avsluttende pianoballaden "Oh Mississippi" viser artisten på sitt mest nedtonede og vakre.


 


De musikalske Fleetwood Mac-referansene er mange og ikke til å unngå, men aller mest framtredende er allikevel følelsen av at dette er musikk som skapt for å suse ned den amerikanske landeveien. Taket nede, vind i håret og Lissie i høyttalerne. 


Tracklist
01. Record Collector
02. When I´m Alone
03. In Sleep
04. Bully
05. Little Lovin´
06. Stranger
07. Loosen The Knot
08. Cuckoo
09. Everywhere I Go
10. Worried About
11. Look Away
12. Oh Mississippi

Specifications
Item No. 0886976726027
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading