This website uses cookies to enhance your experience.

Mark Knopfler - The Ragpickers Dream

The Ragpicker's Dream er det tredje soloalbumet fra Mark Knopfler siden oppløsningen av rockegruppa Dire Straits i 1995. Det kom ut på Warner Bros. Records/WEA den 1. oktober i 2002. Han har med seg bl.a. keyboardisten Guy Fletcher fra Dire Straits. Albumet er preget av at Knopfler spiller mer på
Price
kr 109,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
The Ragpicker's Dream er det tredje soloalbumet fra Mark Knopfler siden oppløsningen av rockegruppa Dire Straits i 1995. Det kom ut på Warner Bros. Records/WEA den 1. oktober i 2002. Han har med seg bl.a. keyboardisten Guy Fletcher fra Dire Straits.


Albumet er preget av at Knopfler spiller mer på elektrisk sologitar enn på sin særegne akustiske gitar som tidligere, men han har den med. Stilmessig er albumet en videreføring fra hans forrige plate Sailing to Philadelphia i 2000 med innslag av folkrock, blues og tradisjonell jazz med bl.a. swing. Som med det forrige albumet Sailing to Philadelphia ble den første sangen, også denne gangen en mektig folkrockelåt, her «Why Aye Man», en radiohit i Norge.


 


Sporliste


01. Why Aye Man
02. Devil Baby
03. Hill Farmer's Blues
04. Place Where We Used To Live
05. Quality Shoe
06. Fare Thee Well Northumberland 
07. Marbletown
08. You Don't Know You're Born
09. Coyote
10. Ragpicker's Dream
11. Daddy's Gone To Knoxville
12. Old Pigweed Live Video

Specifications
Item No. 0632922
Utgitt 2002
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading