This website uses cookies to enhance your experience.

Norah Jones - Feels Like Home (CD)

Oppfølgeren til en av de siste ti årenes største suksessalbum, Norah Jones' Come Away With Me, heter Feels Like Home og fortsetter der hennes Blue Note-debut slapp. Lavmælte låter som er vanskelig å plassere i noen genre, men som henter inspirasjon fra pop, jazz, country og blues, har blitt Jones'
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Oppfølgeren til en av de siste ti årenes største suksessalbum, Norah Jones' Come Away With Me, heter Feels Like Home og fortsetter der hennes Blue Note-debut slapp.


Lavmælte låter som er vanskelig å plassere i noen genre, men som henter inspirasjon fra pop, jazz, country og blues, har blitt Jones' varemerke. Hennes nydelige stemme er ofte sammenliknet med Eva Cassidys, selv om den inneholder en uskyldighet og ungdommelighet som Cassidy mangler. På Feels Like Home spiller hennes vanlige band som alltid ekstremt stødig, med litt assistanse fra The Bands legendariske organist Garth Hudson og like legendariske trommis Levon Helm.


 


På vokalsiden bidrar Dolly Parton på en låt. Foruten komposisjoner av Norah Jones og hennes faste låtskriverpartner, bassist og samboer Lee Alexander, tolkes sanger av Townes Van Zandt, Tom Waits og Duke Ellington (med tekst av Jones selv).


 Sporliste
01. Sunrise
02. What Am I to You?
03. Those Sweet Words
04. Carnival Town
05. In the Morning
06. Be Here to Love Me
07. Creepin´ In
08. Toes
09. Humble Me
10. Above Ground
11. The Long Way Home
12. The Prettiest Thing
13. Don´t Miss You at All

Specifications
Item No. 0724358480009
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Norah Jones
    Loading
    Loading