This website uses cookies to enhance your experience.

Norah Jones - Little Broken Hearts (CD)

Norah Jones' femte studioalbum er et spennende neste steg i hennes musikalske utvikling, skapt i nært samarbeid med produsent, låtskriver og musiker Danger Mouse (Gnarls Barkley, Beck, The Black Keys). Første gang de jobbet sammen var da Jones bidro på hans kritikerroste 2011-album Rome, og
Price
kr 149,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Norah Jones' femte studioalbum er et spennende neste steg i hennes musikalske utvikling, skapt i nært samarbeid med produsent, låtskriver og musiker Danger Mouse (Gnarls Barkley, Beck, The Black Keys).


Første gang de jobbet sammen var da Jones bidro på hans kritikerroste 2011-album Rome, og tjenesten gjengjeldes på Little Broken Hearts - her er et dusin låter skrevet og i all hovedsak framført av de to i fellesskap, hvor deres svært ulike musikalske stiler møtes i et helt nytt uttrykk.


 


Lydbildet varierer fra smått eksperimentelle kammerpop-serenader til mørke og delvis elektroniske betroelser, med et dystert tekstunivers preget av Jones' vonde brudd med forfatterkjæresten. Om tekstene er pessimistiske, er musikken fortsatt fengende, med en vokal som er både sjelfull og sårbar. Ta for eksempel "Happy Pills", den første singlen fra albumet, hvor Norah forsøker å bli ferdig med bruddet over et bakteppe av spretten bass og søte melodilinjer.


 Sporliste
01. Good Morning
02. Say Goodbye
03. Little Broken Hearts
04. She´s 22
05. Take It Back
06. After The Fall
07. 4 Broken Hearts
08. Travelin´ On
09. Out On The Road
10. Happy Pills
11. Miriam
12. All A Dream

Specifications
Item No. 509997315482
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Pop
See All Of Norah Jones
    Loading
    Loading