This website uses cookies to enhance your experience.

Pink Floyd - A Saucerful Of Secrets - Discovery Version - Remastered (CD)

Pink Floyds andre album viser en gruppe musikere i forandring. Dette er rett og slett lyden av et band som befinner seg et sted mellom de barokke syreeskapadene fra debuten Piper At The Gates Of Dawn og den storslått spacerocken fra den kommende gjennombruddsplata The Dark Side Of The Moon. Innspilt
Price
kr 179,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Pink Floyds andre album viser en gruppe musikere i forandring. Dette er rett og slett lyden av et band som befinner seg et sted mellom de barokke syreeskapadene fra debuten Piper At The Gates Of Dawn og den storslått spacerocken fra den kommende gjennombruddsplata The Dark Side Of The Moon.

Innspilt mens Syd Barrett var i ferd med å forlate bandet (han bidrar offisielt på ett spor, "Jugband Blues"), bærer albumet sterkt preg av at de gjenværende medlemmene utforsker sine nye roller. A Saucerful Of Secrets er også det første albumet med den nye gitaristen David Gilmour. Keyboardist Richard Wright bidrar med to flotte spor, "Remember A Day" og "See Saw". Bassist Roger Waters får på sin side en mer dominerende rolle, med lange instrumentale og pulserende låter som snart skulle bli selve kjennetegnet på Pink Floyd.

Tracklist
01. Let There Be More Light
02. Remember A Day
03. Set The Controls For The Heart Of The Sun
04. Corporal Clegg
05. A Saucerful Of Secrets
06. See Saw
07. Jugband Blues
Specifications
Item No. 5099902893624
Utgitt 1968
Format CD
Sjanger Rock
See All Of Pink Floyd
    Loading
    Loading