This website uses cookies to enhance your experience.

Pink Floyd - More - Discovery Version - Remastered (CD)

I 1969 ble Pink Floyd bedt om å lage musikk til den franske filmskaperen Barbet Schroeders More. Resultatet ble bandets første fullengder etter at grunnlegger Syd Barrett forlot bandet. Musikken består av en god blanding sterke, vokaldrevne låter, i fin balanse med en håndfull instrumentale nummer.
Price
kr 139,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 1969 ble Pink Floyd bedt om å lage musikk til den franske filmskaperen Barbet Schroeders More. Resultatet ble bandets første fullengder etter at grunnlegger Syd Barrett forlot bandet.

Musikken består av en god blanding sterke, vokaldrevne låter, i fin balanse med en håndfull instrumentale nummer. Åpningskuttet, Roger Waters' "Cirrus Minor" domineres av kirkeorgler, og gjenskaper følelsen av å være i en begravelse, før "The Nile Song" bryter ut i ren, skjær hardrock. Men det er også funnet plass til akustiske ballader ("Crying Song", "Green Is The Colour"), en kort flørt med spansk flamenco ("A Spanish Piece"), og pur improvisasjon ("Up The Khyber"). Filmens suksess på det franske markedet økte Pink Floyds popularitet i en region hvor britiske rockeband tradisjonelt hadde slitt med å få fotfeste.

Tracklist
01. Cirrus Minor
02. The Nile Song
03. Crying Song
04. Up The Khyber
05. Green Is The Colour
06. Cymbaline
07. Party Sequence
08. Main Theme
09. Ibiza Bar
10. More Blues
11. Quicksilver
12. A Spanish Piece
13. Dramatic Theme
Specifications
Item No. 5099902893822
Utgitt 1969
Format CD
Sjanger Rock
See All Of Pink Floyd
    Loading
    Loading