This website uses cookies to enhance your experience.

Taylor Swift - 1989 (CD)

For all del, det har lenge vært gode porsjoner popmusikk i countryen hennes, men 1989 er like fullt Taylor Swifts "første offisielle popalbum". Forgjengeren Red (2012) inneholdt tre låter produsert av de svenske popguruene Max Martin og Shellback, og på femteskiva er samarbeidet langt mer omfattende
Price
kr 99,00 - kr 30,00 kr 69,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
For all del, det har lenge vært gode porsjoner popmusikk i countryen hennes, men 1989 er like fullt Taylor Swifts "første offisielle popalbum".

Forgjengeren Red (2012) inneholdt tre låter produsert av de svenske popguruene Max Martin og Shellback, og på femteskiva er samarbeidet langt mer omfattende - inkludert den særdeles fengende førstesinglen "Shake It Off". Jack Antonoff fra fun. har en finger med i laget på den fantastiske synthpoplåta "Out Of The Woods" (ja, den som nevner en viss snøscooterulykke med en viss eks), mens engelske Imogen Heap er medlåtskriver og -produsent på avsluttende "Clean". Også flere andre kjente navn er med på produsentsiden, men først og fremst er nok 1989 et resultat av Taylors egne formidable evner som låtsnekker.

1989 har nemlig blitt et album breddfullt av smittende catchy sanger, mens tekstene i all hovedsak (med nevnte "Shake It Off" som hederlig unntak) er mørkere og mer innadvendte. Og om tittelen er et nikk til året da hovedpersonen ble født, gir den også en grei pekepinn hva inspirasjonskildene gjelder. Her er nemlig kjærligheten til 80-tallets storslagne popmusikk stadig til stede i både synthlinjer og trommelyd. Og ja - det låter strålende.

Tracklist
01. Welcome To New York
02. Blank Space
03. Style
04. Out Of The Woods
05. All You Had To Do Was Stay
06. Shake It Off
07. I Wish You Would
08. Bad Blood
09. Wildest Dreams
10. How You Get The Girl
11. This Love
12. I Know Places
13. Clean
Specifications
Item No. 4707166
Utgitt 2014
Format CD
Sjanger Pop
Se alt av Taylor Swift
    Loading
    Loading