This website uses cookies to enhance your experience.

Tom Waits - Bad As Me (CD)

Gjennom hele karrieren har Tom Waits levert album som både foredler hans musikalske fortid og peker framover. Rain Dogs (1985) og Mule Variations (1999) regnes blant disse milepælene, og med Bad As Me disker han opp med nok et høydepunkt. På Waits' første skikkelige studioalbum på syv år, nærmere
Price
kr 169,00 - kr 70,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Gjennom hele karrieren har Tom Waits levert album som både foredler hans musikalske fortid og peker framover. Rain Dogs (1985) og Mule Variations (1999) regnes blant disse milepælene, og med Bad As Me disker han opp med nok et høydepunkt.


På Waits' første skikkelige studioalbum på syv år, nærmere bestemt siden Real Gone fra 2004, er det en artist i virkelig storslag som åpenbarer seg. Låtskrivingen er på topp, den unike stemmen likeså, og med seg har han drivende gode musikere så vel som sin faste medlåtskriver og -produsent, Kathleen Brennan (også kjent som fru Waits). Fra den blåserbefengte åpningslåta "Chicago" til den avsluttende barhymnen "New Year's Eve", fra nydelige ballader som "Last Leaf" til filmatisk avantgardisme på "Hell Broke Luce" - Bad As Me er rene oppsummeringen av Waits' mange musikalske talenter. På spor som "Talking At The Same Time" synger han i tøyelig falsett, mens bluesy "Raised Right Men" og gospelinspirerte "Satisfied" framføres med snerrende, ulende røst. Låtene er kraftfulle og direkte, og selv de tristeste sangene gjennomsyres av oppriktig spilleglede. Bad As Me er Tom Waits på sitt beste.


 


 


Sporliste
01. Chicago
02. Raised Right Men
03. Talking At The Same Time
04. Get Lost
05. Face To The Highway
06. Pay Me
07. Back In The Crowd
08. Bad As Me
09. Kiss Me
10. Satisfied
11. Last Leaf
12. Hell Broke Luce
13. New Year's Eve

Specifications
Item No. EPIT71512
Utgitt 2011
Format CD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading