This website uses cookies to enhance your experience.

Liverpool - Justice For Hillsborough (CD)

En samling Liverpool-sanger hvor inntekten går til Hillsborough. ”Justice for Hillsborough” er 15 Liverpool-sanger samlet til inntekt for Hillsborough. På plata finner du artister som Gerry & The Pacemakers, Echo and The Bunnymen, The Farm, Chris Rea, Ingrid Olava, Johnny Cash m.f. Og ikke minst har
Price
kr 99,00 - kr 50,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
En samling Liverpool-sanger hvor inntekten går til Hillsborough.

”Justice for Hillsborough” er 15 Liverpool-sanger samlet til inntekt for Hillsborough. På plata finner du artister som Gerry & The Pacemakers, Echo and The Bunnymen, The Farm, Chris Rea, Ingrid Olava, Johnny Cash m.f. Og ikke minst har ”He Ain’t Heavy, He’s My Brother” av The Justice Collective – låten som toppet hitlistene i England julen 2012 en sentral plass. På CD’en finner du også flere sanger som aldri før er utgitt på plate.

Til våren er det 25 år siden 96 Liverpoolsupportere omkom på Hillsborough i Sheffield. De katastrofale feilgrepene som ble gjort det den engelske fotballforbundet og politiet ble tidlig dokumentert men uten å få konsekvenser for de involverte. I stedet begynte en skitten kampanje for å plassere skylden på supporterne. Blant annet brukte anonyme politikere landets største avis ”The Sun” for å få fokuset vekk fra de fatale arrangørtabbene. ”The Truth” forsiden var en krigserklæring mot alle involverte og svaret fra supporterne var historiens mest effektive avisboikott.

Forsøk på å ta opp saken mislyktes flere ganger men de etterlatte nektet å gi opp og takket være dem kom gjennombruddet i fjor høst. ”Hillsborough Independent Panel” konkluderte med at supporterne var helt uten skyld og at det var gjort forsøk fra myndighetene på å holde tilbake og tildekke bevis. – Saken var snudd på hodet.

Denne Cd’en er et samarbeid mellom Øra Musikk og Liverpool FC Supporters’ Club Norway og alt overskuddet går til Hillsborough Justice Campaign og Hillsborough Family Support Group. Saken fortjener all den fokus den kan få inntil et skikkelig rettsoppgjør har funnet sted og skylden er plassert. Det er 96 gode grunner til det!

Tracklist
01. He Ain´t Heavy, He´s My Brother - The Justice Collective
02. Ring Of Fire - Johnny Cash
03. You´ll Never Walk Alone - Gerry & The Pacemakers
04. I Don´t Know What It Is But I Love It - Chris Rea
05. Liverpool (So Good They Named It Once) - Jegsy Dodd And The Original Sinners
06. The Killing Moon - Echo & The Bunnymen
07. 96 Lives - Christan Slawinski
08. All Together Now - The Farm
09. Fields Of Anfield Road - Liverpool Collective + The Kop Choir
10. Anyone Who Had A Heart - Cilla Black
11. Norwegian Wood - Det Betales
12. Enjoy Yourself (It´s Lather Than You Think) - The Specials
13. You´ll Never Walk Alone - Ingrid Olava
14. In My Life - Bruce Grobbelaar
Specifications
Item No. OF049
Utgitt 2013
Format CD
Sjanger Pop, Rock
Se alt av Liverpool FC
    Loading
    Loading