This website uses cookies to enhance your experience.

Kvarts - To Tiår (CD)

To tiår har gått sidan gruppa Kvarts vart etablert. Folkemusikkgruppa Kvarts er no ute med ein produksjon som markerer dei fryrste 20 åra. To tiår går fort, men rommar også mykje innhald. På desse åra har gruppa fått eit stort publikum, og gruppa har fått arbeide saman med medmusikantar på øvste
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description

To tiår har gått sidan gruppa Kvarts vart etablert. Folkemusikkgruppa Kvarts er no ute med ein produksjon som markerer dei fryrste 20 åra. To tiår går fort, men rommar også mykje innhald. På desse åra har gruppa fått eit stort publikum, og gruppa har fått arbeide saman med medmusikantar på øvste hylle. 


 


Å skape noko saman er ei drivkraft, både for kvartetten og i ein større samanheng. Tradisjonsmusikken har vore utgangspunktet for arbeidet deira. Gjennom åra har dei også vorte utfordra til å skape ny musikk. Dette er den tredje produksjonen der Kvarts tvers gjennom spelar nye låtar. Dei vart laga til jubileumskonserten dei hadde under Den Norske folkemusikkveka på Ål i Hallingdal i 2018. Folkemusikkveka var også det første oppdraget Kvarts hadde i 1998, og slik er ein ring slutta - men ikkje slutt. Inspirasjon til dei nye låtane har dei henta frå hendingar og folk som har vore viktige for dei på vegen. 


Tracklist


01. To tiår
02. Nygaard
03. Ullestad
04. Hallibakken
05. Berg
06. Myhr
07. Rygg
08. Stinner
09. Springgard
10. Bø
11. Faukstad
12. Fjeld
13. Nyhus og Brye

Specifications
Item No. KVARTS036
Utgitt 2019
Format CD
Sjanger Folkemusikk
    Loading
    Loading