This website uses cookies to enhance your experience.

Lindesnes Trekkspillklubb - Med Trekkspill Til Operaen (DVD)

Det hele startet med en forespørsel om å underholde på en lokal festival og har utviklet seg til et fenomen som samler fulle hus land og strand rundt. Lindesnes Trekkspillklubb har hatt en eventyrlig suksess, både i Norge og utenlands. Dette er et møte med entusiastiske trekkspillere som ikke kan
Price
kr 249,00 - kr 200,00 kr 49,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det hele startet med en forespørsel om å underholde på en lokal festival og har utviklet seg til et fenomen som samler fulle hus land og strand rundt.


Lindesnes Trekkspillklubb har hatt en eventyrlig suksess, både i Norge og utenlands. Dette er et møte med entusiastiske trekkspillere som ikke kan forstå hvorfor de ikke skulle få lov til å spille i Operaen. De er tradisjonsbærere som dyrker den gode musikken fra 50- og 60-tallet. De er kulturbærere av en kultur som ikke synes å gå ut på dato, og som står i sterk kontrast til en mer urban kulturforståelse.


Det tok tolv år før de fikk slippe til på scenen i Bjørvika, og stemningen var høy da trekkspillerne endelig fikk innta scenen i finkulturens høyborg i hovedstaden.

Specifications
Item No. 804060
Utgitt 2012
Format DVD
Sjanger Trekkspill
Se alt av Lindesnes Trekkspillklubb
    Loading
    Loading