This website uses cookies to enhance your experience.

Lindesnes Trekkspillklubb - På Presidentens Midtsommerfest (DVD)

Norges ambassadør til Litauen Leif Arne Ulland inviterte i 2014 LTK til Vilnius for å spille på president Dalia Grybauskait sin midsommerfest i Den Botaniske Hagen i Vilnius. Det ble en spesiell opplevelse for alle og vi takker for opplevelsen med å gi denne utgivelsen titelen LTK - På presidentens
Price
kr 179,00 - kr 39,38 kr 139,62
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Norges ambassadør til Litauen Leif Arne Ulland inviterte i 2014 LTK til Vilnius for å spille på president Dalia Grybauskait sin midsommerfest i Den Botaniske Hagen i Vilnius. Det ble en spesiell opplevelse for alle og vi takker for opplevelsen med å gi denne utgivelsen titelen LTK - På presidentens midtsommerfest.


DVD en inneholder 20 musikkvideoer, 4 liveinnspillinger og 4 reportasjer og musikkvideoer fra Litauen, Norge og Danmark , samt fra bassengkanten på hotell Dunas Mirrador i Mas Palomas, Grand Canaria, som LTK besøkte med Risdal Touring og flere hundre gjester i egne fly både i 2013 og 2014 Ett høydepunkt var det også da vi deltok i 90 års kalaset på bedehuset på Byremo til musiker, entreprenør og artist Arthur Stulien fra Byremo Reportasje fra kalaset på Byremo finnes som bonusspor på DVD en. Det ovennevnte og det at vi har med 2 amerikanske toppartister som gjester, Wendel Adkins og Stephen Pride, er med å gjør denne utgivelsen til den mest internasjonale musikkvideosamlingen LTK noen gang har gitt ut.
Specifications
Item No. LINDDVD15
Utgitt 2015
Format DVD
Sjanger Trekkspill
Se alt av Lindesnes Trekkspillklubb
    Loading
    Loading