This website uses cookies to enhance your experience.

De Syngende Husmødre - De Syngende Husmødre (CD)

 De Syngende Husmødre er en sangkvintett som ble startet i 1975 av Ragnhild Mikkelsen (senere Johnsen). I 1975 ble den 24 år gamle Ragnhild Mikkelsen spurt om hun ville være med i syklubb i hjembygda Ådalsbruk i Løten kommune. Det syntes hun var en dårlig idé, men ytret at hun heller ville møtes for
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
 De Syngende Husmødre er en sangkvintett som ble startet i 1975 av Ragnhild Mikkelsen (senere Johnsen). I 1975 ble den 24 år gamle Ragnhild Mikkelsen spurt om hun ville være med i syklubb i hjembygda Ådalsbruk i Løten kommune.


Det syntes hun var en dårlig idé, men ytret at hun heller ville møtes for å synge gamle, koselige slagere. Gruppen ble altså til som en alternativ klubb, og besto ellers av Paula Bysveen (senere Kristiansen), Aud Vold (senere Røgeberg), Ruth Melvold og Hjørdis Hansen. Medlemmene var fra 4–5 til 20 år eldre enn Mikkelsen, med Hansen som den eldste. Mens Ragnhild Mikkelsen spilte trekkspill, trakterte de øvrige hver sin gitar. Med flerstemt sang i tradisjonell stil begynte eventyret lokalt, fikk stadig større oppmerksomhet og ble oppdaget av skillingsvisemesteren Per Johan Skjærstad, mannen bak Frem fra Glemselen-serien.


 


Sporliste
01. Møllerens Irene
02. Mor hvor du er kjærlig
03. Billy Bryants kafe
04. Annabel
05. Den vita duvan
06. For evig tid
07. Mitt svermeri
08. Vestens rose
09. Midnattsolens land
10. De nære ting
11. Du var gevinsten
12. Skopusser´n
13. Villandens sang
14. Zanzibar
15. Cowboyens frikveld

Specifications
Item No. ABM465CD
Utgitt 1978
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading