This website uses cookies to enhance your experience.

Kjell Inge Torgersen - Mudderlys (CD)

Dette er Kjell Inge Torgersens fjerde album etter suksesser med bl.a. "Aks av gull" (hvor han tolker Sting på nynorsk) og "Julelegender". Han har fremført sangene sine i flere store tv-program og har hatt egen tv-sendt konsert fra Utstein kloster. Flere av singlene hans har markert seg bra på radio.
Price
kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Dette er Kjell Inge Torgersens fjerde album etter suksesser med bl.a. "Aks av gull" (hvor han tolker Sting på nynorsk) og "Julelegender".

Han har fremført sangene sine i flere store tv-program og har hatt egen tv-sendt konsert fra Utstein kloster. Flere av singlene hans har markert seg bra på radio. Bl.a. "Fugl av fred" i duett med Ole Paus, Aks av gull, Andedrag, Eg brenn etter deg, Skjøre, Hold meg tål meg og Stjernenatt, har alle hatt mye spilling på NRK P1 de siste 10 årene. Han har markert seg sterkt som en nyskapende artist med sans for fengende låter, gode tekster - hovedsaklig på nynorsk, både med egetskrevet materiell og sine etter hvert kjente tolkninger av engelskspråklige klassikere på nynorsk.

Det nye albumet har hans lokaldialekt som fokus og albumet er jobbet frem over lang tid med produsentene Stian Hansen og Ruben Dalen. Albumet inneholder singlene "Samme sol", "Den hemmelige sommer", "Flammar av glør", "Eg fant ein ring" og "Hud".

Tracklist
01. Under
02. Samme sol
03. Hud
04. Mudderlys
05. Amor Fati
06. Kem sko trodd
07. Seier me sår
08. Flammar av glør (duett med Kjell Reianes)
09. Den hemmelige sommer
10. Eg fant ein ring
11. Over
Specifications
Item No. DACD816
Utgitt 08.09.2017
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading