This website uses cookies to enhance your experience.

Lars Martin Myhre - Hans Majestet (CD)

Lars Martin Myhre omtales ofte som en Melodiens Mester. Du har helt sikkert hørt noen av sangene hans, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Lars Martin har vært nominert til Spellemannprisen hele 7 ganger og mottatt fire priser, bl.a.
Price
kr 139,00 - kr 30,58 kr 108,42
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Lars Martin Myhre omtales ofte som en Melodiens Mester. Du har helt sikkert hørt noen av sangene hans, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater.


Lars Martin har vært nominert til Spellemannprisen hele 7 ganger og mottatt fire priser, bl.a. Spellemannprisen for Tidenes norske hit med ”Noen ganger er det all right” m/Odd Børretzen (2001). Han har blitt kaldt «en melodiens mester» og «den tekstlige underfundighetens foretrukne tonsetter» og hans soloplater har blitt hyppig radiospilt, med låter som «Trøstesang», «Oppbrudd igjen» og «Hun lignet på en som var pen». 10 august fylte han 60 og som sagt kommer hans jubileumsplate «Hans Majestet» ut 9. september – dette albumet er en stor produksjon med strykere, blåsere, en rekke strålende musikere og gjester som Linda Kvam og Anita Skorgan. Tekstene, som i stor grad dreier rundt temaet vennskap, er skrevet i samarbeid med hans samarbeidspartner Ingvar Hovland. Her finner vi hyllester til medmusikanter og Yoko Ono, til Odd Børretzen og Hans Majestet Tilfeldighet.


 


Sporliste
01. Morgengry
02. Hans Majestet tilfeldighet
03. Uten deg
04. SyndebukkIngvar
05. Da var du der for meg
06. En som ser etter meg
07. Skål kamerat
08. Til en gammel venn
09. Et skritt om gangen
10. Skip som møtes i natten
11. Stille netter
12. Bønn

Specifications
Item No. GRAM16114
Utgitt 09.09.2016
Format CD
Sjanger Viser
Se alt av Lars Martin Myhre
    Loading
    Loading