This website uses cookies to enhance your experience.

Ola Bremnes - Hav Av Tid (CD)

Det målbevisste arbeidet med Hav Av Tid startet i 2008 i Ola Bremnes' faste skrivested, ei lita skolestue i Kvæfjorden, ytterst mot Nordishavet. Sammen med produsent Gjermund Silset og utvalgte musikere gikk veien videre med innspilling i Bodø og tilleggsopptak i Oslo, hvor Bremnes tok seg god tid
Price
kr 149,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Det målbevisste arbeidet med Hav Av Tid startet i 2008 i Ola Bremnes' faste skrivested, ei lita skolestue i Kvæfjorden, ytterst mot Nordishavet. Sammen med produsent Gjermund Silset og utvalgte musikere gikk veien videre med innspilling i Bodø og tilleggsopptak i Oslo, hvor Bremnes tok seg god tid til å lage utgivelsen han drømte om.

Hav Av Tid er spekket med klassiske Bremnes-låter, i et varmt og spennende lydbilde som oppleves både nytt, fortrolig og nært. Tittelen er ikke bare dekkende for innspillingsprosessen, men også for hva den nordnorske visetrubaduren selv vil formidle med albumet: "Jeg skriver om det som berører meg", som han sier, "da hender det at sangene også berører andre."

Produsent Silset mønstret et sant stjernelag av musikere på disse elleve nye låtene: Geir Sundstøl, Terje Nohr Olsen, Martin Windstad, David Wallumrød, Kristine Skaare, lillesøster Kari Bremnes, Daniel Sandén Wang og Atle Nymo er alle bidragsytere på albumet.

Tracklist
01. Elva
02. Rødbrune seil
03. Golfstrømmen
04. Ordan
05. Stjerneliv
06. Lerke og lønn
07. Sjura
08. Ho Marit
09. To søstre
10. Hjerterom
11. Hav av tid
Specifications
Item No. SMCD0410
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading