This website uses cookies to enhance your experience.

Ole Paus & Jonas Fjeld - Tolv Rustne Strenger

Ole Paus og Jonas Fjeld, også kjent som "To rustne herrer", har kommet igjen og igjen med nye melodier og tekster, og også nye konsertproduksjoner. Denne gangen har de nok en gang masse nytt stoff, 14 sanger i tallet. Det bandet som deltar på CD-en er det samme som var med dem under deres forrige
Price
kr 149,00 - kr 32,78 kr 116,22
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Ole Paus og Jonas Fjeld, også kjent som "To rustne herrer", har kommet igjen og igjen med nye melodier og tekster, og også nye konsertproduksjoner. Denne gangen har de nok en gang masse nytt stoff, 14 sanger i tallet.


Det bandet som deltar på CD-en er det samme som var med dem under deres forrige show, - supplert av en sterkt tilstedeværende Geir Sundstøl på el-gitar, lap steel, steelgitar og resonnator-gitar. Vi møter Sven Ohrvik på tangenter, Sveinung Hovensjø på bass, Eivind Kløverød på trommer og for en stor del også Jonas Fjeld på banjo og ymse gitarer, samt Ole Paus på gitar og munnspill.


 


På en sang deltar Knut Reiersrud på el-gitar. CD-en er også forynt med sitt eget damekor; 16 jenter under ledelse av Ann Renate Synnes Aass. Av sangene på CD-en har 4 vært offentliggjort tidligere, men ingen av dem er innspilt på plate. Jonas Fjeld står for de fleste av melodiene på plata, Ole Paus har laget to av dem, foruten samtlige tekster.


 


Sporliste


01. Atlantis
02. Dansegalla i en andedam
03. En omstendighet for tidlig, en tilfeldighet for sent
04. Stygg sak
05. Hjalmar Johansen
06. Den som juger
07. Født i Drammen
08. Så vakker du er
09. Hyrden
10. Det høres som torden
11. Nedover elva
12. En gang i livet
13. En sang står tilbake
14. Underlig trygt

Specifications
Item No. FXCD2702
Utgitt 2003
Format CD
Sjanger Viser
Se alt av Ole Paus
    Loading
    Loading