This website uses cookies to enhance your experience.

Riksheim - Kjenne At Æ Sveve (CD)

FAJo Music presenterer Riksheim, en nordnorsk artist fra Lofoten som har gjort "søring" av seg. Han gir nå ut sitt debutalbum "Kjenne At Æ Sveve" som visesanger, med ti egne låter på dialekt; sju låter med band, og tre alene. Han har fått med seg et knippe dyktige musikere som er gitt stort
Price
kr 169,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
FAJo Music presenterer Riksheim, en nordnorsk artist fra Lofoten som har gjort "søring" av seg.

Han gir nå ut sitt debutalbum "Kjenne At Æ Sveve" som visesanger, med ti egne låter på dialekt; sju låter med band, og tre alene. Han har fått med seg et knippe dyktige musikere som er gitt stort spillerom, og det har endt opp i et album som ikke er så enkelt å plassere musikalsk, Heldigvis!

Her er vi innom rock, soul, jazz, reggae med mer, mens tekstene alltid står i sentrum, og binder det hele sammen med både alvor, humor og et skjevt blikk på verden. I ekte norsk visetradisjon Riksheim har lang musikalsk erfaring fra instrumentalmusikk med forskjellige instrumenter, og har vært innom korps, storband, orkester, folkband og elektronisk musikk. I tillegg har han fusket i faget som dirigent og komponist. De siste tre årene han har skrevet tekster og begynt å fremføre dem selv, blant annet på visescenen "One From The Heart" og er nå klar til å debutere som plateartist.

Tracklist
01. Æ Gikk I Skogen
02. Vil Du Være Kjæresten Min
03. Æ Stolte På Dem
04. Ho Danse Tango
05. Tenk Om
06. Reis Deg Opp
07. Den Sinte Gutten
08. Kjenne At Æ Sveve
09. Søng Førr Mæ
10. En Mann Som Damene Liker
Specifications
Item No. 22C1802
Utgitt 01.06.2018
Format CD
Sjanger Viser
    Loading
    Loading