This website uses cookies to enhance your experience.

Vamp - I Full Symfoni II - Med Kringkastingsorkesteret (CD)

Vamp og Kringkastingsorkestret slår seg sammen for å gjenskape og foredle magien de to kulturinstitusjonene dyrket for fem år siden. Livealbumet I Full Symfoni var de populære haugesundernes tiende fullengder, utgitt på plate og film året etter at bandet våren 2005 avholdt bejublede konserter i
Price
kr 99,00 - kr 20,00 kr 79,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Vamp og Kringkastingsorkestret slår seg sammen for å gjenskape og foredle magien de to kulturinstitusjonene dyrket for fem år siden.

Livealbumet I Full Symfoni var de populære haugesundernes tiende fullengder, utgitt på plate og film året etter at bandet våren 2005 avholdt bejublede konserter i samspill med KORK. Fem år etter at samarbeidet oppsto, slo partene seg igjen sammen. De to konsertkveldene, som fant sted på Rockefeller i Oslo i slutten av april 2010, ble til I Full Symfoni II.

Her er 15 omarrangerte og utvidede Vamp-låter fra hele bandets karriere, alle presentert i ny og flott drakt. 27 år gamle Eivør Palsdottir fra Færøyene er i tillegg med som gjestevokalist på utvalgte spor - hun snakker ikke norsk, men synger haugesundsdialekt som en innfødt. På balladeklassikeren "Tir n'a noir", som avslutter dette albumet, fikk hun dog lov til å synge sine tekstlinjer på morsmålet.

Tracklist
01. På bredden
02. Ta meg med
03. Et nytt land
04. Tvangstanker
05. Gla i deg
06. Men går eg øve engene
07. Til havs, Sao Raphael!
08. St. Mandag
09. Schultz gt. 7
10. Alt i orden
11. Salme i mars
12. Velkommen inn
13. En annen sol
14. Nu brenner tu i mær
15. Tir n´a noir
Specifications
Item No. MSCDJ1166
Utgitt 2010
Format CD
Sjanger Viser
Se alt av Vamp
    Loading
    Loading