This website uses cookies to enhance your experience.
PRE-ORDER

The War On Drugs - I Don't Live Here Anymore (2LP Vinyl)

I løpet av 15 år har The War On Drugs jevnlig bevist at de er ett av dette århundrets beste rockeband, og de mest entusiastiske beskrivelsene utpeker dem til rockens redningsmenn. Bandleder Adam Granduciel har av mange blitt sagt å være den som bærer stafettpinnen videre for Bob Dylan, Bruce
Price
kr 449,00 - kr 50,00 kr 399,00
incl. tax
Pre-order: coming on 10/29/2021
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I løpet av 15 år har The War On Drugs jevnlig bevist at de er ett av dette århundrets beste rockeband, og de mest entusiastiske beskrivelsene utpeker dem til rockens redningsmenn. Bandleder Adam Granduciel har av mange blitt sagt å være den som bærer stafettpinnen videre for Bob Dylan, Bruce Springsteen og et knippe flere av sine klassiske rockehelter. I Don’t Live Here Anymore er et uvanlig rockealbum om en av våre mest vanlige, men skremmende prosess - motstandsdyktighet i møte med fortvilelse.

Bare en måned etter at bandets A Deeper Understanding mottok Grammy for beste rockealbum i 2018, trakk bandets kjerne, Granduciel, bassist Dave Hartley og multiinstrumentalist Anthony LaMarca, seg tilbake til New York for å spille inn nye demoer. Det var starten på et dusin med økter som strakte seg over tre år og syv studioer, inkludert noen av rockens største som Electric Lady i New York og Sound City i Los Angeles.

Albumets åpningslåt og førstesingel «Living Proof» er noe så utypisk som en låt laget i fellesskap av hele bandet, og den bærer tydelig preg av den samme magien man opplever når man ser bandet live. Videoen til låta, regissert av Emmett Malloy, skutt på 16mm, fanger Granduciel i det historiske Panoramic Studio på Stinson Beach, California.

De amerikanske indierockerne har imponert det norske publikummet flere ganger før. Opptredenen på Øyafestivalen i 2014 ble sommerens store snakkis, og sanket inn strålende anmeldelser over hele linja. Sist de gjestet Norge var i 2017 i Oslo Spektrum, og GAFFA hadde dette å si om saken: «The War On Drugs har utviklet seg til et formidabelt liveband, og de seks musikerne på scenen opptrer samspilte og selvsikre i sine fremførelser av annerledes, men unektelig imponerende versjoner av det sterke låtmaterialet fra de to seneste skivene. Sammen skaper de et massivt lydbilde som fyller Spektrum utmerket, men også under de mange avstikkerne til minimalisme har de publikum i sin hule hånd.»

Tracklist
01. Living Proof
02. Harmonia’s Dream
03. Change
04. I Don’t Wanna Wait
005. Victim
06. I Don’t Live Here Anymore
07. Old Skin
08. Wasted
09. Rings Around My Father’s Eyes
10. Occasional Rain
Specifications
Item No. 0075678641299
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Rock
Antall disker 2
Se alt av The War On Drugs
    Loading
    Loading