This website uses cookies to enhance your experience.

Interpol - Antics (CD)

Newyorkerne i Interpol kommer endelig med oppfølgeren til den smått legendariske debuten Turn On The Bright Lights fra 2002. Debutalbumet tok Interpol ut i verden og ble rost av en internasjonal presse. Plata solgte mer enn 400.000 kopier, et veldig høyt tall for en "undergrunnsskive". Ifølge
Price
kr 179,00 - kr 80,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Newyorkerne i Interpol kommer endelig med oppfølgeren til den smått legendariske debuten Turn On The Bright Lights fra 2002. Debutalbumet tok Interpol ut i verden og ble rost av en internasjonal presse.


Plata solgte mer enn 400.000 kopier, et veldig høyt tall for en "undergrunnsskive". Ifølge vokalist Paul Banks er det bare såvidt det ble en oppfølger. Albumet med tittelen Antics ble spilt inn i Tarkan Studio i Connecticut, samme sted som debuten, og dette gikk hardt utover bandet. Banks ble fysisk syk av å konsentrere seg om musikken, så ille at han endte opp med å kaste opp etter intense dager i studio. Heldigvis uttaler han at dette ikke gikk utover kunsten, bare ham selv. Interpol kombinerer mange musikalske influenser uten å kopiere, men heller å nyskape. De kjenner musikken sin og glemmer aldri de som kom før dem, i hvert fall ikke Joy Division, for å si det sånn. Antics er en mer enn verdig oppfølger til debuten. Dette er et mer melodiøst album, som er både generøst og vakkert.


 


Sporliste
01. Next Exit
02. Evil
03. NARC
04. Take You On A Cruise
05. Slow Hands
06. Not Even Jail
07. Public Pervert
08. C´mere
09. Length Of Love
10. A Time To Be So Small

Specifications
Item No. 0724386636522
Utgitt 2004
Format CD
Sjanger Indierock
Se alt av Interpol
    Loading
    Loading