This website uses cookies to enhance your experience.

a-ha - MTV Unplugged - Summer Solstice (Blu-ray)

a-ha trer inn i konsertserien MTV Unplugged med to opptredener på Giske. Torsdag 22. og fredag 23. juni fylles mathallen på øyen Giske utenfor Ålesund med kjente toner i en helt ny drakt. a-ha gjør, som del av den sagnomsuste konsertserien MTV Unplugged, to svært intime konserter i et helt nytt
Price
kr 199,00 - kr 23,88 kr 175,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
a-ha trer inn i konsertserien MTV Unplugged med to opptredener på Giske.


Torsdag 22. og fredag 23. juni fylles mathallen på øyen Giske utenfor Ålesund med kjente toner i en helt ny drakt. a-ha gjør, som del av den sagnomsuste konsertserien MTV Unplugged, to svært intime konserter i et helt nytt format, der publikum får muligheten til å oppleve et a-ha i akustisk tapning. For første gang. En rekke gjester vil også ta del i konsertene, som filmes i sin helhet.
 


MTV Unplugged var et banebrytende konsept da det ble introdusert for tv-seerne i 1989, og har siden sendt historiske konserter med blant andre Nirvana, Eric Clapton, Jay-Z, Adele, Bob Dylan og The Cure. For a-ha, som slo igjennom i MTVs gullalder med videoer som "Take on Me" og "The Sun Always Shines on TV", er Unplugged-konsertene en ring som sluttes, og samtidig en mulighet til å oppleve bandets materiale med nye ører.
 


- Tiden farger ofte innspillinger, så disse konsertene blir en måte å gjenoppdage deler av låtkatalogen vår på, både for publikum og oss selv. En nedstrippet versjon av a-ha, der låtskrivningen forhåpentligvis vil tre enda tydeligere frem. Vi gleder oss veldig til å møte publikum på så nært hold, sier Magne Furuholmen.
 


Konsertenes settliste er en nøye utvalgt blanding av velkjente hit-låter, spor som ikke så ofte tidligere har blitt fremført live og et par overraskelser i form av coverlåter. I tillegg skal to helt nye sanger fremføres for første gang. Den prominente gjestelisten består av Ingrid Håvik fra Highasakite, soulsangeren Alison Moyet, Echo & The Bunnymen-vokalist Ian McCulloch og den lovpriste singer/songwriter-en Lissie, som alle vil fremføre a-has musikk.
 


Bandet forsterkes dessuten av trommeslager Karl Oluf Wennerberg, bassist Even Ormestad, pianist Morten Qvenild, arrangør og multiinstrumentalist Lars Horntveth og en strykertrio bestående av Madeleine Ossum, Tove Margrethe Erikstad og Emilie Heldahl Lidsheim. Blant instrumentene på scenen vil man finne cembalo, celeste, harpsichord, pumpeorgel og en rekke andre akustiske lydkilder. Bandet har forberedt seg i studioet Ocean Sound Recordings på øya, et lydstudio som de siste årene har satt Giske på det musikalske verdenskartet.
 


I kjent MTV Unplugged-stil fremføres konsertene foran et lite publikum i intime omgivelser. Mathallen på Giske er for anledningen modifisert med en spesialdesignet produksjon og audiovisuelle justeringer slik at de 300 tilskuerne skal få oppleve a-ha på så nært hold som mulig - i en klassisk konsertopplevelse som vil bli til både film og album.


 


Sporliste
01. This Is Our Home (ny låt)
02. Lifelines
03. I've Been Losing You - featuring Lissie
04. Analogue  (All I Want)
05. The Sun Always Shines on TV - featuring Ingrid Helene Håvik
06. A Break In The Clouds (ny låt)
07. Foot Of The Mountain
08. Stay On These Roads
09. This Alone Is Love
10. Over The Treetops
11. Forever Not Yours
12. Sox Of The Fox
13. Scoundrel Days - featuring Ian McCulloch
14. The Killing Moon - featuring Ian McCulloch
15. Summer Moved On - featuring Alison Moyet
16. Memorial Beach
17. Living A Boy's Adventure Tale
18. Manhattan Skyline
19. The Living Daylights
20. Hunting High And Low
21. Take On Me

Specifications
Item No. 5792952
Utgitt 06.10.2017
Format Blu-ray
Sjanger Pop
Se alt av a-ha
    Loading
    Loading