This website uses cookies to enhance your experience.

Leonard Cohen - I´m Your Man

Helt siden han kapret scenen i 1967 har Leonard Cohen inspirert generasjoner med sin unike personlighet og vidunderlige musikk. I dette eksklusive møtet med Cohen får vi et intimt blikk på sangene, lyrikken og livet til en av verdens mest innflytelsesrike artister. Filmen byr på en stjernespekket
Price
kr 99,00 - kr 11,88 kr 87,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Helt siden han kapret scenen i 1967 har Leonard Cohen inspirert generasjoner med sin unike personlighet og vidunderlige musikk. I dette eksklusive møtet med Cohen får vi et intimt blikk på sangene, lyrikken og livet til en av verdens mest innflytelsesrike artister.


Filmen byr på en stjernespekket konsert fra Sydney Operahus med blant andre Nick Cave, Rufus Wainwright, Kate & Anna McGarrigle, Martha Wainwright, Beth Orton, Linda Thompson, Teddy Thompson, Jarvis Cocker, The Handsome Family, Julie Christensen og U2. Det historiske showet suppleres med åpenhjertige intervjuer hvor Cohen avslører sin kvinneappetitt, syrlige humor og sjelfulle intensitet.


 


Denne uforglemmelige filmen er en enestående skildring av Cohens fengslende musikk og et gripende portrett av en helt enestående artist som vil glede både gamle og nye fans.

Specifications
Item No. NDVDS86710
Utgitt 2006
Format DVD
Sjanger Rock
    Loading
    Loading