This website uses cookies to enhance your experience.

Ozzy Osbourne - God Bless (Blu-ray)

Han er et av hardrockens absolutt mest kjente fjes. "The Prince of Darkness". Vokalist og frontmann i legendariske Black Sabbath. En ekstremt framgangsrik soloartist. Han er Ozzy Osbourne. Gjennom to år har filmskaperne bak God Bless Ozzy Osbourne fulgt Ozzy og dokumentert livet hans - både hjemme
Price
kr 179,00 - kr 20,00 kr 159,00
incl. tax
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Han er et av hardrockens absolutt mest kjente fjes. "The Prince of Darkness". Vokalist og frontmann i legendariske Black Sabbath. En ekstremt framgangsrik soloartist. Han er Ozzy Osbourne.


Gjennom to år har filmskaperne bak God Bless Ozzy Osbourne fulgt Ozzy og dokumentert livet hans - både hjemme og på veien. Resultatet er en dyptgående dokumentar med en mengde interessant klipp og intervjuer, deriblant med Ozzys søsken, hans barn og ikke minst de andre medlemmene i Black Sabbath. Vi følger Ozzy fra ungdomsårene i Birmingham til suksessen med Sabbath, gjennom mørke år med tungt rusmisbruk, den vellykkede solokarrieren, det enorme gjennombruddet med dokusåpe på MTV og den tøffe veien tilbake til nykterheten.Filmen, som er produsert av Ozzys sønn Jack Osbourne, er laget med hele familiens velsignelse.

Specifications
Item No. 5036369872199
Utgitt 2011
Format Blu-ray
Sjanger Rock
See All Of Ozzy Osbourne
    Loading
    Loading