This website uses cookies to enhance your experience.

Rasmus & Verdens Beste Band - Gul Snø (CD)

Juleplata Gul Snø er det tredje albumet til Rasmus Og Verdens Beste Band. Her er 12 nye sanger om vinter og jul, blant annet "Barneskirenn" (om da Petter Northug Junior var barn), "Hula Hula" (om farmor som får hele juletreet i hodet og mamma som havner i snøballkrig med naboen) og tittelsporet "Gul
Price
kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Juleplata Gul Snø er det tredje albumet til Rasmus Og Verdens Beste Band. Her er 12 nye sanger om vinter og jul, blant annet "Barneskirenn" (om da Petter Northug Junior var barn), "Hula Hula" (om farmor som får hele juletreet i hodet og mamma som havner i snøballkrig med naboen) og tittelsporet "Gul snø" (om en svært overvektig mops).

Men albumet inneholder ikke bare tullete sanger. Bandet har nemlig også med en fryktelig sørgelig sang om "Verdens beste katt" som er så syk at den må til dyrlegen og avlives, for å ikke snakke om sangen "Mjuke pakka" som handler om ... mjuke pakka!

Rasmus Og Verdens Beste Band lager barnemusikk som hele familien digger! Bandets både morsomme og alvorlige tekster, i tillegg til den sprudlende musikken, har gjort at de har et solid grep om et stadig større publikum. Rasmus Og Verdens Beste Band har tidligere vunnet to Spellemannpriser, og bandet er kjent fra NRK SUPERS barne-tv-program "KOSINUS" hvor de både er med som aktører og har skrevet kjenningsmelodien. Gul Snø er produsert av Jostein Ansnes.

Tracklist
01. Hula Hula
02. Barneskirenn
03. Snøhula
04. Josefine
05. Lucia
06. Nissen i bakgården
07. Ka trur du læreran gjør
08. Mjuke pakka
09. Verdens fineste katt
10. Inni der
11. Gul snø
12. Kakao
Specifications
Item No. OF035
Utgitt 2012
Format CD
Sjanger Barn
    Loading
    Loading