This website uses cookies to enhance your experience.

Dansbandstjejer (DVD)

Carro liker Rockabilly-stilen og glir rundt i en kul bil, Erica elsker å galoppere på hesten sin og liker å semsket litt dritt og Sandra syr kjoler i alle slags farger og det skal være prikker på alle. Her følger vi tre dansesangere med ulik karakter, Hva driver dem? Hva drømmer de om? Hva har
Price
kr 179,00 - kr 30,00 kr 149,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Carro liker Rockabilly-stilen og glir rundt i en kul bil, Erica elsker å galoppere på hesten sin og liker å semsket litt dritt og Sandra syr kjoler i alle slags farger og det skal være prikker på alle.

Her følger vi tre dansesangere med ulik karakter, Hva driver dem? Hva drømmer de om? Hva har fremtiden? Hva gjør de når de ikke er på scenen? Hva med kjærlighet?

Nesten alle de store stjernene har startet som Dance Band-sangere, kanskje den beste porten i en karriere! Mange går videre og noen gjenstår. Kjærligheten til publikum kan ikke gå glipp av.

Men ikke alle publikum oppfører seg som de skal. Å gå rundt på veiene hele året, sommer og vinter og spille på alle slags steder som folkeparker, konserthaller, landsteder, hoteller og store paviljonger, ja stedene er mange og veldig varierte. Sov i en buss med gutta rundt deg som snorker, hvor du skal dusje, sminke deg i bussen. Har vi tid til neste konsert? Hvordan takler du det? Hvor mye vi blir kjent med i dokumentaren Dance Band Girls.
Specifications
Item No. 1173772
Utgitt 2021
Format DVD
Sjanger Danseband - Dokumentar
Aldersgrense Tillatt for alle
Spilletid 1 time 25 min
    Loading
    Loading