This website uses cookies to enhance your experience.

Susanna & David Wallumrød - LIVE (Vinyl)

Susanna og David Wallumrød er søskenbarn, de har spilt masse sammen igjennom oppveksten, både i duo og bandformat. I 2003 spilte de én legendarisk konsert på Café Mono i Oslo, og siden har de etablert seg på hver sin kant i ulike musikalske sammenhenger. David Wallumrød er en av landets mest
Price
kr 299,00 - kr 35,88 kr 263,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Susanna og David Wallumrød er søskenbarn, de har spilt masse sammen igjennom oppveksten, både i duo og bandformat. I 2003 spilte de én legendarisk konsert på Café Mono i Oslo, og siden har de etablert seg på hver sin kant i ulike musikalske sammenhenger. David Wallumrød er en av landets mest bejublede og brukte studiomusikere, samtidig som han har spilt en drøss konserter med Bjørn Eidsvåg, Knut Reiersrud, Odd Nordstoga, og sitt eget prosjekt Spirit in the Dark.

Susanna entret den norske musikkscenen for alvor med Susanna & the Magical Orchestra, og har utgitt en lang rekke kritikerroste album både i inn- og utland, i eget navn og i samarbeid med andre.

I 2017 begynte Susanna og David å spille konserter sammen igjen, og LIVE er et album innspilt på Blå i Oslo september 2019 og Asker Kulturhus i januar 2020. Albumet er både en dokumentasjon og en hyllest til levende musikk, med publikum i samme rom. Den levende musikken er dessverre sterkt utsatt under COVID-19 pandemien. Vi håper på bedre tider, og har mange uspilte konserter på planen for tiden som kommer.

Tracklist
01. Chelsea Hotel #2 (Leonard Cohen)
02. This Flight Tonight (Joni Mitchell)
03. Gin Soaked Boy (Tom Waits)
04. Wrecking Ball (Neil Young)
05. All My Tears (Julie Miller)
06. Underground (Tom Waits)
07. For No One (Lennon-McCartney)
08. Johnsburg, Illinois (Tom Waits)
Specifications
Item No. SONATALP065
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading