This website uses cookies to enhance your experience.

Stian Carstensen - Musical Sanatorium (2LP Vinyl)

Multi-instrumentalist og komponist Stian Carstensen slipper sitt nye album "Musical Sanatorium" til høsten. Første singel "Hippocampus Serenade" er ute, ledsaget av en episk musikkvideo. Stian Carstensen er en genierklært musiker og blant annet kjent som ledestjernen for kritikerroste Farmers
Price
kr 399,00 - kr 47,88 kr 351,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Multi-instrumentalist og komponist Stian Carstensen slipper sitt nye album "Musical Sanatorium" til høsten. Første singel "Hippocampus Serenade" er ute, ledsaget av en episk musikkvideo.

Stian Carstensen er en genierklært musiker og blant annet kjent som ledestjernen for kritikerroste Farmers Market. Han er mottaker av en rekke priser og har samarbeidet med flere renommerte artister om en rekke prosjekter. Musikalsk er han anerkjent for banebrytende arbeid som blander forskjellige stilarter og tradisjoner og for å sprenge grensene for hva som anses mulig.

Musikken fra hans kommende album kan beskrives som filmatisk, melodisk og rytmisk, en slags hybrid av vesteuropeisk film og kunstmusikk, forenet med de eksotiske rytmene som finnes i Bulgaria. "Hippocampus Serenade" har også blitt til en spektakulær musikkvideo med temaene psykiatri og innenlands natur, og er laget i samarbeid med kunstner Lars Elling og den britiske kunstneren Dave McKean.

Besetningen består blant annet av stryk, fagott, leirgjøker, steel-gitar, harpe, kor, diverse gitarer, rytmeseksjon, diverse analoge synther, orgler og horn. Medvirkende på albumet er musikere fra Farmers Market, KORK, Ola Kvernberg, samt det unge britiske vidunderet Jacob Collier og Todd Terje. Og ikke minst, Mike Patton fra Faith No More.

Lydbildet på plata er originalt og storslagent og skaper assosiasjoner til 70-tallet, orienten og filmmusikk

Tracklist
01. Musette Epithalamus
02. Hippocampus Serenade
03. Synaptic Saltarello
04. Medulla Galliard
05. Thalamus Canticum
06. Bolero Oblongata
07. Ritornello Amygdala
08. Pineal Prelude
09. Cortex Courante
10. Hydrocephalus Epilogue
11. Tarantella Cerebellum
Specifications
Item No. GRLP4664
Utgitt 2021
Format LP
Sjanger Rock
Antall disker 2
Se alt av Stian Carstensen
    Loading
    Loading