This website uses cookies to enhance your experience.

Bergen Mandolinband - Flotmyr Gumbo (Vinyl)

Flotmyr Gumbo er Bergen Mandolinbands tredje album på Grappa Musikkforlag, og utvilsomt deres beste og mest personlige så langt. Albumet følger opp kritikerroste fra 2010. Bergen Mandolinband ble startet i 2001 som et reinspikka fest- og gatemusikantprosjekt i Bergen av en studerende kameratgjeng
Price
kr 199,00 - kr 23,88 kr 175,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Flotmyr Gumbo er Bergen Mandolinbands tredje album på Grappa Musikkforlag, og utvilsomt deres beste og mest personlige så langt. Albumet følger opp kritikerroste fra 2010.


Bergen Mandolinband ble startet i 2001 som et reinspikka fest- og gatemusikantprosjekt i Bergen av en studerende kameratgjeng fra Haugesundsområdet, og siden oppstarten har mandolinene fått selskap av gitarer, feler, banjoer og vokal. På Flotmyr Gumbo blandes egenprodusert låtmateriale med tradisjonelle nordamerikanske cajun- og old time-låter. Her er godlynt tungsinn, sår heimstaddiktning, hverdagstristesse, etterpåkloke drikkeviser og livlig danse- og festmusikk. Tekstene er det stort sett vokalist (og forfatter) Gaute M. Sortland som står bak, mens Anne Lise Frøkedal fra Harrys Gym og I Was A King også denne gang er med som gjestevokalist på flere spor.


 Sporliste
01. Sånn kan det gå
02. Samma som i går
03. Empty Bottle Stomp
04. Tusen mil frå heimleg jord
05. Utferdstrang
06. Penger til bussen
07. Tegn i tida
08. Neste vår
09. La meg gå
10. Chere Joules Roses
11. Huset
12. Det gode liv
13. Sova livet ut
14. Lufta du puster er ikkje di

Specifications
Item No. GRLP4392
Utgitt 2012
Format Vinyl
Sjanger Country
    Loading
    Loading