This website uses cookies to enhance your experience.

Ni Liv - Leva Meg Opp (Vinyl - Hvit)

Etter et vellykket tiårsjubileum i 2013 - med livealbum, konsert-DVD og solide anmeldelser - gikk Ni Liv fra Telemark i studio hos Kai Andersen i Halden. Der spilte de inn sitt femte studioalbum, Leva Meg Opp. Albumet inneholder 10 friske låter med tekster fra frontfigur Jon Solbergs penn, og med
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Etter et vellykket tiårsjubileum i 2013 - med livealbum, konsert-DVD og solide anmeldelser - gikk Ni Liv fra Telemark i studio hos Kai Andersen i Halden. Der spilte de inn sitt femte studioalbum, Leva Meg Opp.

Albumet inneholder 10 friske låter med tekster fra frontfigur Jon Solbergs penn, og med musikk av Solberg, gitarist Jan Birger Akerhaugen og bassist Knut Olav Sandvik. Som vanlig er musikken produsert og arrangert av bandet selv og mikset av Kyrre Fritzner.

All musikken på Leva Meg Opp er innspilt samtidig, men studioet er større enn før, lydkildene er separert (forsterkere og instrumenter er plassert i ulike rom) og det er gjort instrument- og vokalpålegg på låtene som trengte det. Maria Moe fra Fredrikstad synger duett med Solberg på "Kastanjehår", og to låter har fått utvidet lydbilde med blåserrekke (saksofon, trompet og trombone). Denne gangen er Ni Livs tekstforfatter i større grad en rockepoet som skriver om de store tinga: Om kampen for å leve, om kjærligheten, om døden. Og om å tørre å drømme stort.

Tracklist
01. Leva meg opp
02. Kastanjehår
03. Håkkken e du
04. Anneli
05. Ventar på ei natt
06. Nå skal eg heim
07. Heng i
08. Eg bankar på
09. Plukke draumen ned
10. Verhane
Specifications
Item No. GRAMLP1477HVI
Utgitt 2014
Format Vinyl - Hvit
Sjanger Country
Se alt av Ni Liv
    Loading
    Loading