This website uses cookies to enhance your experience.

Fight The Fight - Fight The Fight (Vinyl)

Fight The Fight's debutplate er ung, frisk og proppfull av energi. Akkurat det man forventer av et band som har herjet i den norske undergrunnen i flere år. Men dette er mer - mye mer. Det er en moden, velkomponert rocke-metal granat med hooks, vendinger og refrenger som sitter umiddelbart. Dette er
Price
kr 279,00 - kr 33,48 kr 245,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Fight The Fight's debutplate er ung, frisk og proppfull av energi. Akkurat det man forventer av et band som har herjet i den norske undergrunnen i flere år.

Men dette er mer - mye mer. Det er en moden, velkomponert rocke-metal granat med hooks, vendinger og refrenger som sitter umiddelbart. Dette er ikke en gjennomsnittlig debutplate, og med referanser fra så vel rock, punk, metal og black-metal tar Fight The Fight med seg en lenge etterlengtet dose friskhet inn i den norske hardrock-scenen.

Under navnet Faenskap / Oslo Faenskap har de spilt på de alle største festivalene i Norge, turnert Europa, delt scene med Satyricon, The Black Dahlia Murder, Avenged Sevenfold og Kvelertak, og fått massiv ros fra blant annet Metal Hammer UK for sine fenomenale liveopptredener. I løpet av sin karriere har de spilt flere hundre konserter, noe som har gjort dem til en tett sammensveiset gruppe med ubrytelig bånd i bandet. Alt dette uten å ha gitt ut et album.

Nå er Fight The Fight, og deres debutplate er deres bevis på dette.

Tracklist
01. Fight The Fight
02. The Edge
03. The Other Side
04. Perfect Combination
05. Addictions
06. This is War
07. My Emperor
08. Patient Zero
Specifications
Item No. INDIE156LP
Utgitt 27.01.2017
Format Vinyl
Sjanger Metal
Se alt av Fight The Fight
    Loading
    Loading