This website uses cookies to enhance your experience.

Katatonia - Dead End Kings (2LP Vinyl)

Item No. 152114
I 2009 fikk Katatonia mye og fortjent skryt for Night Is The New Day. Tre år senere er svenskene tilbake med Dead End Kings, et potent og kreativt album hvor de nok en gang har imponerende grep om den mørke, progressive metal-melankolien. Grunnleggerne Jonas Renkse og Anders Nyström (sammen med
Price
kr 449,00 - kr 54,10 kr 394,90
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I 2009 fikk Katatonia mye og fortjent skryt for Night Is The New Day. Tre år senere er svenskene tilbake med Dead End Kings, et potent og kreativt album hvor de nok en gang har imponerende grep om den mørke, progressive metal-melankolien.


Grunnleggerne Jonas Renkse og Anders Nyström (sammen med gitarist Per Eriksson, bassist Niklas Sandin og trommis Daniel Liljekvist) bygger rike, monumentale lydbilder med rom for både velkjente særtrekk og friske ideer.Dead End Kings ble produsert av Nyström og Renkse, med miksen gjort av David Castillo (Opeth, Bloodbath). Frank Default bidrar nok en gang med sampling og atmosfæriske stemninger, mens den norske vokalisten Silje Wergeland (The Gathering, eks-Octavia Sperati) gjør en helt spesiell gjesteopptreden på "The One You Are Looking For Is Not Here".


 


Sporliste
01. The Parting
02. The One You Are Looking for is Not Here (with Silje Wergeland)
03. Hypnone
04. The Racing Heart
05. Buildings
06. Leech
07. Ambitions
08. Undo You
09. Lethean
10. First Prayer
11. Dead Letters

Specifications
Item No. VILELP403
Utgitt 2012
Format Vinyl
Sjanger Metal
    Loading
    Loading