This website uses cookies to enhance your experience.

Oberst - Paradise (Vinyl)

Hardcore/metal bandet Oberst har et unikt lydbilde, med innflytelser fra blant annet hardcore, post metal, prog metal og rock. Store, varme og atmosfæriske riff møter hektiske, fengende elementer drevet av en intens og til tider manisk vokal. Med en felles forkjærlighet for band som Mastodon,
Price
kr 249,00 - kr 29,88 kr 219,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Hardcore/metal bandet Oberst har et unikt lydbilde, med innflytelser fra blant annet hardcore, post metal, prog metal og rock. Store, varme og atmosfæriske riff møter hektiske, fengende elementer drevet av en intens og til tider manisk vokal.

Med en felles forkjærlighet for band som Mastodon, Baroness, Converge og Cult Of Luna, bestemte de fire medlemmene seg for at de ville starte et band. Deres selvtitulerte EP i 2015 fikk gode anmeldelser og ble priset som "noe av det beste innen metal som er produsert i Norge på veldig lenge" (HISSIG).

De tre siste årene har gått med på å skrive og produsere debutalbumet "Paradise". Konseptet på albumet finner sted i en pre-apokalyptisk verden, og handler om å rømme fra både dystopia og utopia, om vennskap, hat og kjærlighet. Albumet er et bilde av hvordan bandmedlemmene har opplevd verden i dag og hvordan den har vært de siste årene.

Lydbildet på dette albumet raffinerer og forsterker det som er Oberst. Store riff møter mengder med sterke følelser og atmosfære. Hektiske, progressive elementer møter fengende, rocka partier. Disse forskjellige uttrykkene blandes helt sømløst sammen og skaper et helhetlig uttrykk.


Tracklist
01. Vagabonds
02. A Stranger Place Pt. II
03. Fiends
04. In The Embers
05. Dreambeast
06. Snakes
07. Goddess
08. Parting
09. No Home
10. Pillar
Specifications
Item No. INDIE246LP
Utgitt 17.01.2020
Format LP
Sjanger Metal
    Loading
    Loading