This website uses cookies to enhance your experience.

Sahg - Memento Mori - Limited Edition (Rød Vinyl)

I en tid da trusler om religiøs fiendtlighet og miljøforfall kommer tungt til syne over hele verden, har vi ikke annet valg enn å erkjenne det uunngåelige ved døden. Ikke bare sprer det frykt, stigmatisering og hat, men det minner oss også om grepet vår egen dødelighet har over oss. Døden er bare et
Price
kr 349,00 - kr 100,00 kr 249,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
I en tid da trusler om religiøs fiendtlighet og miljøforfall kommer tungt til syne over hele verden, har vi ikke annet valg enn å erkjenne det uunngåelige ved døden.


Ikke bare sprer det frykt, stigmatisering og hat, men det minner oss også om grepet vår egen dødelighet har over oss. Døden er bare et hjerteslag unna og vår frykt for det ukjente er tydeligere enn noensinne. Derfor tittelen Memento Mori (latin: husk at du må dø).


 


De kritikerroste heavy rock mestrene Sahg har siden oppstarten i 2004 levert førsteklasses hard rock. Når elementer fra dypet av Doom møter Progressiv Rock kan man trekke paralleller til storheter som Black Sabbath, Pentagram og Mastodon. Sahg gir deg en unik blanding av det overnevnte mens de står stødig på en grunnmur av Heavy Metal og med dette leverer et j*vla bra heavy metal album!
Som gjest har de med seg tidligere Sahg og Gorgoroth medlem Einar Selvik som i dag er kjent fra Wardruna.


 


Sporliste
01. Black Unicorn
02. Devilspeed
03. Take It To The Grave
04. Silence The Machines
05. Sanctimony
06. (Praise The) Electric Sun
07. Travellers Of Space And Light
08. Blood of Oceans

Specifications
Item No. INDIE174LPL
Utgitt 23.09.2016
Format Vinyl
Sjanger Hardrock
    Loading
    Loading