This website uses cookies to enhance your experience.

Cezinando – Et Godt Stup I Et Grunt Vann - Picture Disc (Vinyl)

"Et godt stup i et grunt vann" er Cezinandos femte album og oppfølgeren til bejublede "Noen ganger og andre" (2017). Med "Noen ganger og andre" gjorde han seg fortjent til hele fire Spellemannominasjoner – i kategoriene Årets tekstforfatter, Årets Låt ("Håper du har plass"), Årets Urban og Årets
Price
kr 349,00 - kr 41,88 kr 307,12
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
"Et godt stup i et grunt vann" er Cezinandos femte album og oppfølgeren til bejublede "Noen ganger og andre" (2017).

Med "Noen ganger og andre" gjorde han seg fortjent til hele fire Spellemannominasjoner – i kategoriene Årets tekstforfatter, Årets Låt ("Håper du har plass"), Årets Urban og Årets Album, de to sistnevnte vant han. "En slik type inspirerende grenseløshet – både musikalsk og personlig – levner liten tvil om at den norske popstallen har fått en ny standard å måle seg etter, " skrev Dagbladets anmelder og ga albumet toppkarakter.

I arbeidet med "Et godt stup i et grunt vann", har Cezinando gått like grenseløst til verks.

Han har skapt et univers som rommer både rosa skyer og blå dager, superhelter og fanden på veggen. Han boltrer seg i et lekent lydbilde med stadige brå skifter, et landskap som hele tiden holder lytteren på tå hev. Man vet aldri hva som venter rundt neste sving. Noe nervøst og utbasunerende? Frustrasjon eller ro og ydmykhet? Kanskje er det humor og lettbeinthet?

Albumet er produsert av Ole Torjus Hofvind, Aksel "Axxe" Carlson og Eivind Helgerød.
Specifications
Item No. 0602508727641
Utgitt 2020
Format LP
Sjanger Hip Hop
    Loading
    Loading