This website uses cookies to enhance your experience.

Garness - Barnet I Krybben (2013-utgave Vinyl)

Duoen Garness gav høsten 2008 ut debuten The Good Or Better Side of Things, som blant annet fikk følgende karakteristikker i norske medier: "Leken, melodiøs og original", "ei plate å falle til ro med" og "poprock som utfordrer uten å bli slitsom". Høsten 2009 tilbrakte tvillingsøstrene Ingelin og
Price
kr 229,00 - kr 27,48 kr 201,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Duoen Garness gav høsten 2008 ut debuten The Good Or Better Side of Things, som blant annet fikk følgende karakteristikker i norske medier: "Leken, melodiøs og original", "ei plate å falle til ro med" og "poprock som utfordrer uten å bli slitsom".

Høsten 2009 tilbrakte tvillingsøstrene Ingelin og Hildegunn mye tid i en kjeller på Grefsen for å lage julestemning i albumformat, med Barnet I Krybben som resultat.

Jentene har i flere år deltatt på Oslo Gospel Choirs omfattende juleturnéer, med en egen avdeling i konsertene. Etter å ha mottatt stadige henvendelser fra publikummere som ønsket å få tak i innspillinger av sangene som ble fremført, begynte ideen om en juleutgivelse med Garness å ta form. Etter hvert som den kreative prosessen i studio kom i gang oppdaget jentene at deres musikalske identitet virkelig kom til sin rett i det landskapet og den stemningen som mye av julens repertoar inviterer til.

Med seg på Barnet I Krybben har duoen Elvira Nikolaisen og Emil Nikolaisen (Sereena Manesh), i tillegg til blant andre Torstein Lofthus (trommer), Tor Egil Kreken (bass og kontrabass), Geir Sundstøl (gitarer) og Burghard Wellmann (håndklokker).

Barnet I Krybben er et album full av kontraster. Det skal utfordre lytteren, men er likefullt ladet med julestemning. Det går fra detaljrike, løsslupne arrangementer som gnistrer av utadvendthet til helt nedstrippede vuggevisestemninger. Med denne utgivelsen tilfører Garness julemusikken noe helt nytt og annerledes.

Denne utgaven inneholder tre bonuslåter i forhold til originalen.

Tracklist
01. Juleminne 1 - juletregang på Garnes
02. Eg synger jolekvad
03. The Shepherd Song
04. Mitt hjerte alltid vanker
05. Juleminne 2 - spilledåsen fra Amerika
06. Stille natt
07. Nativity carol
08. Barnet i krybben
09. Juleminne 3 - Jon Blunds vuggevise
10. Hellige natt
11. Det hev ei rose sprunge (Bonus)
12. O come, o come Emmanuel (Bonus)
13. Kling no klokka (Bonus)
Specifications
Item No. PBM1302
Utgitt 2009
Format LP
Sjanger Rock
    Loading
    Loading