This website uses cookies to enhance your experience.

Das Kriegsensemble - Die Verloren Gegangenen (Vinyl)

Kaizers Orchestra liker best å holde ord. Noen ganger kan idèene som dukker opp virke usannsynlige, men de blir ofte gjennomført. I dette tilfellet gikk det ut over seks fantastiske musikere, bosatt i Trondheim. De hadde blitt hyret inn til å lage et bestillingsverk i forbindelse med åpningen av
Price
kr 179,00 - kr 21,57 kr 157,43
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Kaizers Orchestra liker best å holde ord. Noen ganger kan idèene som dukker opp virke usannsynlige, men de blir ofte gjennomført. I dette tilfellet gikk det ut over seks fantastiske musikere, bosatt i Trondheim.


De hadde blitt hyret inn til å lage et bestillingsverk i forbindelse med åpningen av Kaizers Orchestra-fotoutstillingen "Blitzregn 02-12" på Rockheim. Her tolket det seks manns store orkesteret, ved hjelp av blant annet fiolin, chello, trekkspill, banjo, piano og gitar, musikk av Kaizers Orchestra. Noen ganger til det nesten ugjenkjennelige. Janove og Terje fra bandet var tilstede og ble så begeistret at de ga gjengen platekontrakt på deres eget plateselskap, "Kaizerecords", på nachspielet samme kveld. Platen er innspilt og mikset, inspirert av lyden på innspillinger fra før vinylens morgen.
 


Sporliste
01. Scherzo Rapide
02. Marsch Ritmico
03. Polka
04. Misterioso
05. Marsch Risoluto
06. Walzer
07. Läändler
08. Schottisch
09. Gajamente Con Serioso
10. Intermezzo

Specifications
Item No. 0888837648011
Utgitt 2013
Format LP
Sjanger Klassisk
    Loading
    Loading