This website uses cookies to enhance your experience.

Gribbene - Gribbene (Vinyl)

Nytt band som spiller rock med norske tekster. Bandbesetning: Marius Roti, Kim Raaden Hoque, Ole Henrik Lund, Ronny Pøbel Olsen. Om ikke musikalske rykter nødvendigvis hviskes frem, så har hvertfall navnet Gribbene vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund. Bandnavnet har
Price
kr 249,00 - kr 150,00 kr 99,00
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Nytt band som spiller rock med norske tekster. Bandbesetning: Marius Roti, Kim Raaden Hoque, Ole Henrik Lund, Ronny Pøbel Olsen.


Om ikke musikalske rykter nødvendigvis hviskes frem, så har hvertfall navnet Gribbene vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund. Bandnavnet har dratt seg rundt hushjørner såpass langt at gutta endte opp med platekontrakt på VME / Voices Music & Entertainment AS før de hadde rukket å trykke "Create a Page" på Facebook. Det ferske bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom sine energiske og engasjerende konserter. Gribbene befinner seg på et stadium i livet der man ser de voksne 30-åra nærme seg, og man begynner å sette spørsmålstegn ved om man er på riktig vei, og om det levde livet stemmer med slik man trodde det skulle bli.


 


På bandets første singel går de til frontalangrep på overflatisk fråtsing på mange nivåer, både hos seg selv og i samfunnet rundt seg:


 


"Bak bandnavnet og også tittelen på låta "Vi Er Gribbene" ligger en tanke rundt bruk- og kast-mentalitet som vi ser mye av i dagens samfunn. Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake - og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overflatiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldra: Gribbene kommer!" – Marius Roti, vokalist i GribbeneSporliste
01. Vi er Gribbene
02. Løpefart
03. Meninga
04. Angst
05. Fanga i Ensomhet
06. Taper'n
07. Han som hater
08. Kampen Mot Kroppen
09. Drikker Alene
10. Tilbake Til Brua

Specifications
Item No. VOW222LP
Utgitt 13.01.2017
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading