This website uses cookies to enhance your experience.

Marte Wulff - Marte Wulff (Vinyl)

2016 markerer Marte Wulff sitt 10-års jubileum som artist, og med sitt selvtitulerte femtealbum signaliserer hun et slags vendepunkt i karrieren. Samtidig befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere. Etter sin siste soloutgivelse, der Marte Wulff gikk
Price
kr 229,00 - kr 27,48 kr 201,52
incl. tax
Out of stock Low stock In stock
This product cannot be ordered at the moment.
Description
2016 markerer Marte Wulff sitt 10-års jubileum som artist, og med sitt selvtitulerte femtealbum signaliserer hun et slags vendepunkt i karrieren. Samtidig befester hun sin posisjon som en av Norges mest troverdige tekstforfattere og formidlere.


Etter sin siste soloutgivelse, der Marte Wulff gikk bort fra bandkonseptet for å utvide sin musikalske og kunstneriske horisont og spesialskrev all musikken til innspilling med fullt symfoniorkester, har hun nå rendyrket en særegen og direkte visepop som hun har nærmet seg på sine tidligere plater. Singlene «Herje Fritt», «Gå Mæ Vill» og «Si det Sånn» har allerede blitt godt mottatt. Nå slippes «Marte Wulff» på Propeller Recordings 23. September 2016. Om albumet forteller Marte at hun har gått tilbake til utgangspunktet, etter å ha samarbeidet med Kristiansands Symfoniorkester på sitt forrige album. - Jeg måtte spørre meg selv hva det er som ligger til grunn for at jeg så gjerne vil fortsette med å skape musikk. Jeg kom frem til at ved siden av min medfødte glede over selve musikken, handler det hovedsakelig om å bruke den som en arena for å formidle, berøre og dele. Jeg kjente meg nærmest nullstilt etter mitt forrige prosjekt, som var ganske ekstremt både tematisk og musikalsk - men samtidig var jeg vanvittig inspirert og motivert.


 


Med «Marte Wulff» har artisten og låtskriveren gått inn for å lage et klassisk popalbum av høy kunstnerisk kvalitet - tidløst, tilgjengelig og fengende, umiskjennelig Wulffsk i uttrykket, og med stor tekstlig substans. Tekster som tar tak i tunge temaer på en poetisk, direkte og leken måte står i sentrum. Ut fra tekstene og musikken lyser et tydelig ønske om å formidle og å treffe mennesker der de er i sine liv. -Jeg synger på dialekt fordi jeg søker direkthet og ikke ønsker å skjule meg bak noe. Kunst skal få gjøre litt vondt av og til, det kan det etter min mening komme mye godt ut av. For meg handler musikk først og fremst om å nå inn. Da føles det mest naturlig å skrive og synge på norsk, som jo unektelig er det språket jeg behersker best, forteller Wulff. «Marte Wulff» er innspilt live i studioet Propeller Music Division i Oslo, med fullt band i tillegg til Wulff selv på vokal og tangenter. Wulff har produsent platen selv, i samarbeid med bandet, bestående av Gunnar Sæter på trommer (Thom Hell, Erlend Ropstad, Hanne Kolstø), Frank Hammersland på bass (Frank Hammersland, Pogo Pops, Popium), Fay Wildhagen (Fay Wildhagen, Frøken Fryd) på gitar og Einar Stenseng (Einar Stenseng, Oslo Ess) på gitar/orgel og diverse. Andre involverte musikere er størrelser som Sjur Miljeteig (trompet), Katrine Schiøtt (cello) Kristoffer Lo (Flugabone), Charlotte Qvale (kor), Jørn Raknes (pedal steel), og Adrian Waade (fele). Marte Wulff er en artist, komponist og tekstforfatter fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Låtene hennes har vært hyppig brukt i ulike film og TV-serier og hatt høy rotasjon på radiokonaler som NRK P1. Wulff har utgitt fire plater på eget selskap; to på engelsk og to på norsk. Debuten «Jacket» (2006) ble Spellemanns-nominert. Hennes tredje plate, «Handler i selvforsvar» ( 2010), var de første på norsk, og utkom mens hun hadde base i København, og den siste, «Utlengsel» (2014), ble til i samarbeid med Kristiansand Symfoniorkester.


 


Sporliste
01. Si det sånn
02. Herje fritt
03. På gjerdet
04. Ikke snakk te mæ nå
05. Sterkere enn mæ
06. Stein, saks, papir
07. Ord
08. Gå mæ vill
09. Løse lufta
10. Bli litt te

Specifications
Item No. PRR227
Utgitt 23.09.2016
Format Vinyl
Sjanger Rock
    Loading
    Loading